ΠΑΟΚ: Μεταμεσονύκτια σύσκεψη Σαββίδη, Λουτσέσκου, Μπότο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 11:11 ΠΑΟΚ: Μεταμεσονύκτια σύσκεψη Σαββίδη, Λουτσέσκου, Μπότο

Η βραδιά στον ΠΑΟΚ, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό (2-1) ήταν… μεγάλη και δύσκολη. Φάνηκε, άλλωστε και από τις αποδοκιμασίες των οπαδών της ομάδας κατά του Ραζβάν Λουτσέσκου, αμέσως μετά τη λήξη του ματς της Τούμπας.

Οι Γιώργος Σαββίδης, Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοσέ Μπότο είχαν μεταμεσονύκτια σύσκεψη, αρκετή ώρα μετά από την ήττα που γνώρισε ο ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Ο Γιώργος Σαββίδης αποχώρησε έπειτα από την ολοκλήρωση του ντέρμπι, ωστόσο επέστρεψε εσπευσμένα, μαθαίνοντας για την ένταση που υπήρξε κατά τη διάρκεια των δηλώσεων που έκανε ο Λουτσέσκου στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports.

Ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, κατέβηκε στα αποδυτήρια, αρχικά για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Στη συνέχεια, είχε συνομιλία για αρκετή ώρα με τον Ρουμάνο προπονητή αλλά και τον Πορτογάλο τεχνικό διευθυντή, Ζοσέ Μπότο, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό το τι ειπώθηκε. Οι τρεις άνδρες, πάντως, αποχώρησαν από την Τούμπα κι ενώ το ρολόι έδειχνε ήδη 1:00.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση