ΑΕΚ - Ιωνικός: Η γκολάρα του Γκατσίνοβιτς που έγραψε ιστορία στην OPAP Arena!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 20:49 ΑΕΚ - Ιωνικός: Η γκολάρα του Γκατσίνοβιτς που έγραψε ιστορία στην OPAP Arena!

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ιωνικό για την 6η αγωνιστική της Super League 1, με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να ανοίγει το σκορ με το ιστορικό πρώτο γκολ στην OPAP Arena.

Στο πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Σέρβος μέσος σκόραρε μόλις στο 6ο λεπτό, κάνοντας το 1-0 με εντυπωσιακό τρόπο.

Με ένα φοβερό πλασέ με το δεξί πόδι από αριστερά στην περιοχή, ο Γκατσίνοβιτς έστειλε την μπάλα στην απέναντι πλευρά των διχτύων και έβαλε… φωτιά στην κερκίδα, γράφοντας παράλληλα το δικό του όνομα στην ιστορία της ομάδας.

Το ιστορικό γκολ του Γκατσίνοβιτς για το 1-0

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση