Άρης: Έφτασε ο Ετέμπο στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 18:00 Άρης: Έφτασε ο Ετέμπο στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων»

Ο Πίτερ Ετέμπο έφτασε στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τρίτης για λογαριασμό του Άρη, με τον Νιγηριανό μέσο να δηλώνει ετοιμοπόλεμος να αγωνιστεί ακόμα και στο κυριακάτικο ντέρμπι (9/10) με την ΑΕΚ.

Ο Ετέμπο αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, με τους κιτρινόμαυρους να έχουν ανακοινώσει τη μεταγραφή του από τις 15/9.

Ο 26χρονος μέσος που μέχρι πρότινος ανήκε στη Στόουκ Σίτι και αποτελεί το τελευταίο κομμάτι του παζλ, έφτασε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ενσωματωθεί άμεσα στις επιλογές του Άλαν Πάρντιου.

Ο Νιγηριανός, στις πρώτες του δηλώσεις, αφού δήλωσε αρχικά ενθουσιασμένος για τον ερχομό του στον Άρη, στη συνέχεια δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί άμεσα ακόμα και στον αγώνα της Κυριακής (9/10) με την ΑΕΚ.

Οι δηλώσεις του Ετέμπο

”Μπορεί να πέρασε καιρός από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι μου αλλά όλο αυτό το διάστημα δούλεψα πολύ σκληρά για να είμαι έτοιμος κι εφόσον μου το ζητήσει ο προπονητής, μπορώ να παίξω και στο επόμενο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ”.

Για το εάν γνωρίζει τον Πάρντιου είπε: “Ασφαλώς και γνωρίζω τον προπονητή καθώς ήταν αντίπαλός μου στα χρόνια μου στην Αγγλία. Ανυπομονώ γι’ αυτή τη συνεργασία και πιστεύω ότι θα πάει καλά”.

Για το τι πρόλαβε να μάθει για τον Άρη: “Καταρχήν είμαι χαρούμενος που είμαι στον Άρη. Είναι μια νέα σελίδα στην καριέρα μου κι αυτό που έχει σημασία είναι να μπω στην οικογένεια, να γίνω μέλος της ομάδας και να τη βοηθήσω στους τομείς που χρειάζεται. Δεν ήταν απαραίτητο να μαζέψω πληροφορίες για τον Άρη γιατί ξέρω ποια είναι η ομάδα. Μ’ ενδιαφέρει να μπω σ’ αυτή, να δώσω όλες τις δυνάμεις μου και να πετύχω”.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση