Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μίτσελ για το Ολυμπιακός – Καραμπάγκ: «Θέλουμε και μπορούμε να νικήσουμε, δεν υπάρχει αμφιβολία»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022 17:55 Μίτσελ για το Ολυμπιακός – Καραμπάγκ: «Θέλουμε και μπορούμε να νικήσουμε, δεν υπάρχει αμφιβολία»

Την άποψη πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρώτη του νίκη -κι έτσι τους πρώτους του βαθμούς- στη φετινή φάση των ομίλων του Europa League, εξέφρασε ο Μίτσελ, παραμονές του εντός έδρας αγώνα με την Καραμπάγκ.

Παράλληλα, ο Μίτσελ τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα παίξει κόντρα στην Καραμπάγκ, όπως έπαιζε απέναντι σε Γιουβέντους ή Ατλέτικο Μαδρίτης, δείχνοντας έτσι την… ψυχολογία που προσπαθεί να περάσει στην ομάδα.

Θυμίζουμε ότι μετά από δυο αγωνιστικές στη φάση των ομίλων του Europa League, ο Ολυμπιακός δεν έχει ακόμα πάρει βαθμό, χάνοντας αρχικά στην έδρα της Ναντ και στη συνέχεια στο “Καραϊσκάκης” από την Φράιμπουργκ.

Ο Μίτσελ μίλησε…

Για το παιχνίδι και τι σημαίνει μία ενδεχόμενη νίκη: “Θέλουμε και μπορούμε να νικήσουμε αύριο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. πρώτα γιατί είμαστε ομάδα με πρεστίζ στην Ευρώπη. Δεύτερο γιατί έχω φιλοσοφία να νικάμε πάντα. Τα προβλήματά μας δεν σταματούν με τη νίκη. Σίγουρα πιστεύουμε ότι έγινε το πρώτο βήμα, θα ήταν λάθος να πιστεύουμε ότι έγιναν όλα, πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε”.

Για τον Ουί – Τζο Χουάνγκ: “Όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στη λίστα είναι διαθέσιμοι. Όλοι έχουν επανέλθει από τους τραυματισμούς τους. Θα το επιβεβαιώσουμε μετά την προπόνηση”.

Για τη δήλωση του Χουάνγκ ότι οι παίκτες χαμογελούν και την Καραμπάγκ: “Αύριο θα είναι σαν να παίζουμε με τη Γιουβέντους ή την Ατλέτικο. Θα είναι μία ευρωπαϊκή βραδιά, όπως παίζαμε με αυτές τις ομάδες. Δεύτερον υπάρχει σεβασμός για τον οποιονδήποτε αντίπαλο, η Καραμπάγκ είναι μία ομάδα που παίζει στην Ευρώπη και προπονητή με πρεστίζ και εμπειρία στην Ευρώπη.

Όσον αφορά τη δήλωση του Χουάνγκ, είμαι χαρούμενος που εισέπραξα κάτι τέτοιο. Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές γιατί αυτοί φέρνουν τα χαμόγελα. Αυτή την στιγμή οι παίκτες πρέπει να δείξουν για τι είναι ικανοί και για τι είναι εδώ. Δεν υπάρχει γυρισμός. Στην προπόνηση και στους αγώνες, γιατί έχουμε μεγάλο ρόστερ και αυτό δείχνει ότι θα υπάρχει ανταγωνισμός”.

Για το πώς μπορεί να αλλάξει το κλίμα: “Είναι μία αρνητική ισορροπία τα δέκα παιχνίδια χωρίς νίκη στην Ευρώπη. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταθούμε σε αυτά. Έχω δει σωστή στάση από τους παίκτες και θετική διάθεση. Αν με ρωτούσατε τι θα ήθελα να βρω πριν έρθω εδώ, θα σας έλεγα αυτό. Πρέπει να αφήσουμε το παρελθόν, τα αρνητικά αποτελέσματα, μπορούμε να αλλάξουμε κάτι για το μέλλον”.

Για την ενδεκάδα: “Έχω αποφασίσει, ο Ματιέ θα μπορούσε αύριο να γιορτάσει τα 700 παιχνίδια του. Μπορούμε να παίξουμε με 16 παίκτες. Κανείς δεν πίστευε ότι θα ήταν πρωταγωνιστής στον προηγούμενο αγώνα μας. Αλλά μπήκε και ήταν φανταστικός”.

πηγή: newsit.gr