Η Ελίνα Τζένγκο υποψήφια για κορυφαία αθλήτρια της Ευρώπης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 16:52 Η Ελίνα Τζένγκο υποψήφια για κορυφαία αθλήτρια της Ευρώπης

Η Ελίνα Τζένγκο είναι στη τελική τριάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς στην Ευρώπη.

Η Ελίνα Τζένγκο, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο  στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών του Μονάχου στον ακοντισμό, είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς λόγω των εξαιρετικών της επιδόσεων που τη φέρανε στη κορυφή.

Η Τζένγκο με ατομικό ρεκόρ 65,81 στη διάρκεια της χρονιάς έκανε οχτώ αγώνες με βολές πάνω από τα 60,00 μ., ενώ από αυτούς οι δυο ήταν πάνω από τα 65,00 μέτρα.

Για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας η Ελίνα Τζένγκο έχει να ανταγωνιστεί την άλτρια του ύψους Αντζέλικα Τόπιτς και την άλτρια Κάρμεν Μπρους.

Ο τίτλος της κορυφαίας ανερχόμενης αθλήτριας της χρονιάς αναμένεται να ανακοινωθεί σε ειδική εκδήλωση στο Ταλίν στις 22 Οκτωβρίου.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση