Στέφανος Τσιτσιπάς – Χούμπερτ Χουρκάτς 2-0: Προκρίθηκε στα ημιτελικά του Astana Open

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 13:12 Στέφανος Τσιτσιπάς – Χούμπερτ Χουρκάτς 2-0: Προκρίθηκε στα ημιτελικά του Astana Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζορίστηκε μόνο για ένα σετ απέναντι στον Χούμπερτ Χουρκάτς και προκρίθηκε τελικά με 2-0 σετ στα ημιτελικά του Astana Open.

Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Χούμπερτ Χουρκάτς με 7-6, 6-3 και θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Astana Open (ATP 500) τον Αντρέι Ρούμπλεφ. Αυτή ήταν η 7η νίκη του Έλληνα πρωταθλητή επί του Πολωνού τενίστα και η 9η του πρόκριση σε ημιτελικό στο 2022.

Ο Ρούμπλεφ (νούμερο 9 στην παγκόσμια κατάταξη) δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Γάλλο Αντριάν Μαναρινό (Νο 51) φτάνοντας εύκολα στη νίκη με 6-1 και 6-2.

Τσιτσιπάς και Χουρκάτς δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο break στο πρώτο σετ (με τον Έλληνα τενίστα να έχει περισσότερες ευκαιρίες για να το κάνει), στέλνοντας το να κριθεί στο τάι μπρέικ. Εκεί, το Νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη έσβησε τρία σετ πόιντ του Πολωνού (συνολικά είχε πέντε σετ πόιντ) και τελικά το κατέκτησε με 10-8, μετά από μια ώρα και πέντε λεπτά.

Στο δεύτερο σετ, ο Τσιτσιπάς (Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης) κατάφερε στο όγδοο game να «σπάσει» το σερβίς του Χουρκάτς, αποκτώντας προβάδισμα νίκης. Στην συνέχεια, ο 24χρονος Έλληνας πρωταθλητής, πήρε «καθαρό» το ένατο game και μετά από 36 λεπτά αγώνα, έφθασε στη νίκη.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση