Μαρσέλο: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν όλα καλύτερα»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 16:18 Μαρσέλο: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν όλα καλύτερα»

Ο Βραζιλιάνος έκανε ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό κόντρα στην Καραμπάγκ και δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του όσο αφορά την εμφάνισή του .

Το βράδυ της Πέμπτης (06/10) ο Μαρσέλο έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού στον αγώνα των ερυθρολεύκων με την Καραμπάγκ.

Η πρώτη του εμφάνιση δεν ήταν αυτή που θα ήθελε κάτι που δεν έκρυψε και ο ίδιος σε ανάρτηση που έκανε την Παρασκευή (07/10) στα social media που διατηρεί.

Σε αυτή στέκεται στο γεγονός ότι αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά από πέντε μήνες, αλλά επεσήμανε ότι θα επιστρέψει στο επίπεδο που ο ίδιος θέλει.

"Μετά από σχεδόν πέντε μήνες που είχα να αγωνιστώ δεν είναι εύκολη η επιστροφή, αλλά θα επιστρέψω. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν ήταν το επιθυμητό ντεμπούτο μου, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν όλα καλύτερα από δω και πέρα" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση