Basket League: Νέος πρόεδρος στην ΚΕΔ ο Στέλιος Κουκουλεκίδης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 14:21 Basket League: Νέος πρόεδρος στην ΚΕΔ ο Στέλιος Κουκουλεκίδης (φωτο intime)

Μετά το “μπάχαλο” με τον Χρήστο Χριστοδούλου, η ΕΟΚ βρήκε τον επόμενο επικεφαλής στην ΚΕΔ, στο πρόσωπο του Στέλιου Κουκουλεκίδη, οποίος και θα αναλάβει το ρόλο του προέδρου της επιτροπής διαιτησίας.

Ειδικός σύμβουλος της ΕΟΚ για την ανάπτυξη της διαιτησίας θα είναι ο Νίκος Πιτσίλκας, γεγονός που φέρεται να είχε οδηγήσει στην απόφαση του Χρήστου Χριστοδούλου να αρνηθεί τελικά τη θέση.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε πάντως όλη τη σύνθεση στην ΚΕΔ με πρόεδρο τον Στέλιο Κουκουλεκίδη, αλλά και τον Πιτσίλκα στο νέο του ρόλο.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

«Η σύνθεση της ΚΕΔ για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 είναι η εξής:

Στέλιος Κουκουλεκίδης (πρόεδρος)

Κώστας Μουζάκης

Κώστας Μουζάκης

Δημήτρης Μπήτης

Ανδρέας Μαγγανάς

Χρυσόστομος Σχινάς

Ειδικός σύμβουλος της ΕΟΚ για την ανάπτυξη της διαιτησίας είναι ο Νίκος Πιτσίλκας, με αρμοδιότητες τις διεθνείς σχέσεις που αφορούν τη διαιτησία (ΕΟΚ – FIBA κλπ.), τις σχέσεις με την ΟΔΚΕ και τους τοπικούς συνδέσμους καθώς και τη συνεργασία της ΕΟΚ με την ΟΔΚΕ / Εθνικό καθηγητή για τα ζητήματα επιμόρφωσης και εκπαίδευσης των διαιτητών».

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση