Ολυμπιακός: Επιστροφή Μαρσέλο στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 21:21 Ολυμπιακός: Επιστροφή Μαρσέλο στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Λαμία

Με Μαρσέλο και Παπασταθόπουλο η αποστολή, έμειναν εκτός οι Εμβιλά και Ρέτσος - Την Κυριακή (16:00) το παιχνίδι με τη Λαμία στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία την Κυριακή (30/10, 16.00, Cosmote TV), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-23.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (29/10) με προπόνηση που έγινε στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Στην αποστολή επέστρεψαν οι Μαρσέλο και Παπασταθόπουλος ενώ εκτός λόγω ίωσης έμειναν οι Ρέτσος και Εμβιλά. 

Οι ποδοσφαιριστές της αποστολής του Ολυμπιακού

Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Κούντε, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση