Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Super League 1, Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 0-1: «Καθάρισε» με Ανδρούτσο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 22:44 Super League 1, Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 0-1: «Καθάρισε» με Ανδρούτσο

Ο Ολυμπιακός με σκόρερ τον Θανάση Ανδρούτσο πέρασε από τη Λιβαδειά και πλέον ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ΑΕΚ στο φινάλε του πρώτου γύρου της Super League 1

Στον Ολυμπιακό αυτή τη φορά δεν αρκούσε η καλή εμφάνιση και μπήκε με ορμή από τα πρώτα λεπτά έχοντας τρεις τελικές στο πρώτο δεκάλεπτο.

Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα, η πίεση αυξάνονταν και στο 40' ήρθε το γκολ. Ο Χάμες σέντραρε από τ' αριστερά στην περιοχή του Λεβαδειακού, ο Μασούρας πήρε την πρώτη κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στον Ανδρούτσο ο οποίος έκανε το κοντρόλ και πλάσαρε για το 0-1 του Θρύλου!

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο με τους παίκτες του Μίτσελ να έχουν την κατοχή και τις ευκαιρίες, όχι όμως και την ουσία.

Ο Λεβαδειακός απείλησε στο 48' με τον Τζημόπουλος ο οποίος ένα ανάποδο πλασέ, με τον Πασχαλάκη να διώχνει σε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι από το 50' και μετά δημιούργησαν πολλές κλασικές ευκαιρίες οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Παπαδόπουλου να τους βρίσκει νικητές και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (Κυριακή, 13/11).

Οι συνθέσεις
Λεβαδειακός (Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ (85' Τσιριγώτης), Βήχος, Βινίσιους, Σκβάρκα (46' Γιαννιώτας), Πέτρε (46' Δούμτσιος), Βρακάς, Λιάγκας (39' Τζημόπουλος), Νίκας, Τσάπρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ανδρούτσος (76' Άβιλα), Ρέτσος, Ντόη, Βρουσάι, Ίνμπομ Χουάνγκ, Εμβιλά, Χάμες Ροντρίγκες (83' Σαμασέκου), Μπιέλ (83' Φορτούνης), Μασούρας (76' Μπόουλερ), Ελ Αραμπί (64' Μπακαμπού).

πηγή: protothema.gr