Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η άβολη χειραψία με Μπρούνο Φερνάντες και το περίεργο τετ-α-τετ με Ζοάο Κανσέλο στην εθνική Πορτογαλίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 18:36 Κριστιάνο Ρονάλντο: Η άβολη χειραψία με Μπρούνο Φερνάντες και το περίεργο τετ-α-τετ με Ζοάο Κανσέλο στην εθνική Πορτογαλίας

Μια… ωραία ατμόσφαιρα φαίνεται πως υπάρχει στην Εθνική Πορτογαλίας, ενόψει του Μουντιάλ 2022, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο Φερνάντο Σάντος καλείται να… διαχειριστεί τα “αστέρια” της Πορτογαλίας σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση (αυτή τη φορά στο Μουντιάλ 2022). Το κλίμα στην ομάδα όμως φαίνεται πως αυτή τη στιγμή είναι τουλάχιστον περίεργο, μετά την… επιθετική συνέντευξη -κατά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- που έδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μετά την «παγωμάρα» που υπήρξε σε χειραψία με τον συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες (σχεδόν τον απέφυγε), ήρθε η περίεργη αντίδραση του Ζοαό Κανσέλο, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της εθνικής Πορτογαλίας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πλησίασε τον μπακ-χαφ της Μάντσεστερ Σίτι και εμφανίστηκε να τον πιάνει από το κεφάλι, σαν να προσπαθεί να τον εμψυχώσει. Ο τελευταίος όμως φάνηκε να ενοχλείται, σπρώχνοντας τα χέρια του Πορτογάλου από πάνω του. Απ’ τη μεριά του, ο CR7 αποχώρησε, δείχνοντας αμήχανος.

πηγή: newsit.gr