Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κριστιάνο Ρονάλντο τέλος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κινούνται νομικά εναντίον του οι ιδιοκτήτες της ομάδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 15:14 Κριστιάνο Ρονάλντο τέλος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κινούνται νομικά εναντίον του οι ιδιοκτήτες της ομάδας

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει σύντομα ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους διοικούντες την ομάδα να κινούνται νομικά εναντίον του.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε σήμερα το πρωί τα κατάλληλα μέτρα ως απάντηση στην πρόσφατη συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στα ΜΜΕ. Δεν θα κάνουμε περαιτέρω σχόλια μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία», αναφέρει ανακοίνωση της ομάδας που εκδόθηκε το πρωί της Παρασκευής.

Όπως αναφέρουν βρετανικά Μέσα, η ομάδα θα υποβάλει μήνυση στον Κριστιάνο Ρονάλντο για παραβίαση του συμβολαίου, μετά από όσα είπε ο Πορτογάλος σταρ σε πρόσφατη συνέντευξη, με τον σύλλογο να αναζητά ταχεία επίλυση του ζητήματος.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ρονάλντο πιθανότατα δεν θα ξαναπαίξει στη Γιουνάιτεντ και σύμφωνα με πληροφορίες τού έχει διαμηνυθεί να μην επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μετά τη συμμετοχή του με την Πορτογαλία στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Το συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αμείβεται με 500.000 λίρες την εβδομάδα, λήγει τον επόμενο Ιούλιο. Ωστόσο, φαίνεται πως η Γιουνάιτεντ είναι αποφασισμένη να το διακόψει, με αφορμή τη συνέντευξή του.

Η συνέντευξη «φωτιά» του Κριστιάνο Ρονάλντο

Υπενθυμίζεται ότι ο Πορτογάλος σταρ άστραψε και βρόντηξε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε αποκλειστική συνέντευξη στο TalkTV και τον Πιρς Μόργκαν.

«Ο σύλλογος προσπάθησε να με ξεφορτωθεί. Όχι μόνο ο προπονητής αλλά και οι υπόλοιποι άνθρωποι της ομάδας. Ένιωθα ότι δεν με ήθελαν στην ομάδα. Νιώθω προδομένος, μετατράπηκα στο μαύρο πρόβατο», είπε αρχικά ο CR7.

«Δεν τον σέβομαι επειδή ούτε εκείνος με σέβεται. Αν δεν με σέβεσαι, δεν θα σε σεβαστώ ποτέ ούτε εγώ», είπε για τον προπονητή του στη Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ.

«Αν δεν είσαι προπονητής, πώς θα διαχειριστείς έναν σύλλογο σαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Δεν τον είχα ακούσει ποτέ ξανά», δήλωσε για τον πρώην τεχνικό της ομάδας, Ραλφ Ράγκνικ, ενώ για τον άλλοτε συμπαίκτη του Γουέιν Ρούνεϊ ανέφερε: «Δεν ξέρω γιατί με κριτικάρει τόσο πολύ. Πιθανότατα επειδή αυτός έχει τελειώσει την καριέρα του κι εγώ ακόμα παίζω στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν θα πω ότι το κάνει επειδή είμαι πιο ωραίος, κάτι που αληθεύει βέβαια».

Πηγή: iefimerida.gr