Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κριστιάνο Ρονάλντο - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Τελειώνει» ο Κριστιάνο δίχως... δεκάρα αποζημίωση!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 19:16 Κριστιάνο Ρονάλντο - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Τελειώνει» ο Κριστιάνο δίχως... δεκάρα αποζημίωση!

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες ώστε να τερματίσει το συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο, δίχως να του καταβάλλει… ούτε λίρα.

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, οι εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την επίμαχη συνέντευξη του Πορτογάλου σταρ στον Πιρς Μόργκαν,  είναι ραγδαίες.

Ο αγγλικός σύλλογος φέρεται να έχει ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες ώστε να πετύχει τον τερματισμό του συμβολαίου του δίχως να του καταβάλλει ούτε μία λίρα, ενώ η προβλεπόμενη αποζημίωση αγγίζει τα 16 εκ. λίρες, δηλαδή 18 εκ. ευρώ.

Η Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει τη νομική διαδικασία για την ουσιαστική απόλυση του Ρονάλντο, σκίζοντας το συμβόλαιό του ύψους 500.000 λιρών την εβδομάδα χωρίς να πληρώσει στον Πορτογάλο σταρ ούτε δεκάρα  από τα 16 εκατομμύρια λίρες που θα κέρδιζε μέχρι να λήξει τον Ιούνιο, αναφέρει το δημοσίευμα.

Οι δικηγόροι της Γιουνάιτεντ είναι ικανοποιημένοι που ο Ρονάλντο παραβίασε τους όρους του συμβολαίου του με τις εκρηκτικές του κατηγορίες εναντίον του συλλόγου, των Γκλέιζερς, του προπονητή Έρικ τεν Χαχ και των συμπαικτών του, καταλήγει, αφού αυτό θα τους διευκολύνει στο «διαζύγιο».

Νωρίτερα το μεσημέρι της Παρασκευής (18/11), οι «Κόκκινοι Διάβολοι» εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία τόνιζαν: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άρχισε από το πρωί της Παρασκευής να παίρνει τα ενδεδειγμένα μέτρα, ως απάντηση στην πρόσφατη συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στα Μέσα ενημέρωσης. Δεν θα κάνουμε περαιτέρω σχόλια μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία», ήταν η λιτή επίσημη θέση τους.

Το πρώτο βήμα πάντως για την Γιουνάιτεντ είναι «να δώσει εντολή στον Κριστιάνο Ρονάλντο να μην επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο του Κάρινγκτον μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο», σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.