Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσιτσιπάς: Πετά με εκνευρισμό το μπαλάκι προς τον πατέρα του και αποδοκιμάζεται - Βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 11:17 Τσιτσιπάς: Πετά με εκνευρισμό το μπαλάκι προς τον πατέρα του και αποδοκιμάζεται - Βίντεο

Η απογοήτευση του Απόστολου Τσιτσιπά από τις αντιδράσεις του γιου του - Το χρηματικό έπαθλο που πήρε ο Έλληνας τενίστας

Για τον Στέφανο Τσιτσιπά τίποτα δεν πήγε καλά στπο 3ο σετ στον αγώνα με τον Ρούμπλεφ, που έδινε θέση στα ημιτελικά του ATP Finals.

O Ρούμπλεφ είχε επιστρέψει στη διεκδίκηση της νίκης, ανακτώντας την ηρεμία του, σε αντίθεση με τον Τσιτσιπά που όσο περνούσε η ώρα έχανε την ψυχραιμία του.

Χαρακτηριστική η στιγμή στο 3ο game του 3ου σετ, όπου τελικά ο Τσιτσιπάς δέχθηκε break.

Mε τις μπάλες στα χέρια του και με το σκορ στο 0-30, ο Τσιτσιπάς πέταξε με δύναμη το μπαλάκι προς την πλευρά που βρισκόταν η ομάδα του και ο πατέρας του Απόστολος, με το κοινό να αποδοκιμάζει την κίνησή του.

Λίγο μετά το σκηνικό έντασης συνεχίστηκε. Ο Απόστολος Τσιτσιπάς σε έντονο ύφος μετέφερε στον Στέφανο Τσιτσιπά οδηγίες από τη θέση όπου καθόταν και ήταν εμφανώς απογοητευμένος με το γεγονός πως ο γιος του δεν μπορούσε να βγάλει στην πίστα τα όσα του έλεγε πως έπρεπε να κάνει για να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του ματς.

Το χρηματικό έπαθλο που πήρε ο Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να μην πέρασε στα ημιτελικά του ATP Finals, αλλά έβαλε στον λογαριασμό του σχεδόν 700.000 ευρώ. Σύμφωνα με τα όσα είχε ανακοινώσει η ATP για τα χρηματικά έπαθλα που θα μοίραζε στους συμμετέχοντες στο τουρνουά, ο Τσιτσιπάς πήρε 318.099 ευρώ για τα τρία ματς που έδωσε στη φάση των ομίλων, ενώ για τη μία νίκη του πήρε άλλα 381.023 ευρώ.

πηγή: protothema.gr