Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αντετοκούνμπο: Ξέσπασε μετά την ήττα των Μπακς - Βγήκε στο γήπεδο για βολές και έριξε σκάλα εργαζομένων

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 12:21 Αντετοκούνμπο: Ξέσπασε μετά την ήττα των Μπακς - Βγήκε στο γήπεδο για βολές και έριξε σκάλα εργαζομένων

Αρκετές αντιδράσεις έφερε στο twitter η κίνηση του φόργουορντ των «Ελαφιών» αφού ηττήθηκε από τους Φιλαδέλφεια Σίξερς

Εκτός εαυτού βγήκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την ήττα των Μιλγουόκι Μπακς εκτός έδρας από του Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Ο Έλληνας αθλητής που οδηγεί τα «Ελάφια» σε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν τα έβαλε με τον εαυτό του εξαιτίας της αστοχίας του από την γραμμή των βολών.

Ο δύο φορές MVP στην ήττα με 110-102 από τους αποδεκατισμένους Σίξερς μέσα στη Φιλαντέλφια είχε 25 πόντους (9/17 δίποντα, 1/5 τρίποντα) αλλά ήταν άστοχος στις βολές με 4/15, ενώ έκανε double-double 14 ριμπάουντ. Από εκεί και πέρα, είχε 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ, 5 λάθη, 4 φάουλ και 8 κερδισμένα φάουλ σε 34:16. Αυτό  που τον εκνεύρισε σε μεγάλο βαθμό ήταν οι χαμένες βολές, ένα στοιχεία που τα τελευταία χρόνια έχει βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό αγωνιστικά.

Μετά το τέλος του αγώνα, βγήκε ξανά στο γήπεδο για να κάνει έξτρα προπόνηση στις βολές. Ο Γιάννης, ωστόσο έβγαλε τον εκνευρισμό του σε μια σκάλα των εργαζομένων του γηπέδου που τον εμπόδιζε, δείχνοντας την απογοήτευσή του για το κακό ποσόστο που είχε από τις βολές στο ματς κόντρα στους Σίξερς.

Βέβαια, η κίνηση του σταρ των Μπακς ενόχλησε αρκετούς φιλάθλους, που εκφράστηκαν εναντίον του Αντετοκούνμπο στα social media, κάνοντας λόγο - μεταξύ άλλων - για έλλειψη σεβασμού προς το προσωπικό του γηπέδου. Βέβαια, αρκετοί ήταν και αυτοί που τον υποστήριξαν, τονίζοντας πως ο Γιάννης ήθελε απλά να κάνει προπόνηση και δεν του το επέτρεπαν. 

Δείτε παρακάτω το περιστατικό καθώς και μερικά χαρακτηριστικές αναρτήσεις στο Twitter: