H FIBA αντικατέστησε Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι με τους δικούς της GOAT

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 19:46 H FIBA αντικατέστησε Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι με τους δικούς της GOAT

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι πρωταγωνίστησαν σε φοβερή καμπάνια της Louis Vuitton, με τη σχετική φωτογραφία να έχει… ρίξει το internet και να εμπνέει και τη FIBA.

Η παγκόσμια ομοσπονδία του μπάσκετ φαίνεται ότι… ζήλεψε τη λάμψη των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του κόσμου και παρουσίασε τη δική της εκδοχή, με τους Μάικλ Τζόρνταν και Λεμπρόν Τζέιμς.

Οι δύο “GOAT” του μπάσκετ αντικατέστησαν του ομολόγους τους, με τον Τζέιμς να παίρνει τη θέση του Μέσι και τον Τζόρνταν του Ρονάλντο, σε μία φωτογραφία με photoshop, όπως έγινε όμως και η αυθεντική.

Η ανάρτηση της FIBA

Η αρχική viral φωτογραφία

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση