ATP Finals: Ο Τζόκοβιτς νίκησε με 2-0 τον Ρουντ στον τελικό και κατέκτησε το τρόπαιο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 22:23 ATP Finals: Ο Τζόκοβιτς νίκησε με 2-0 τον Ρουντ στον τελικό και κατέκτησε το τρόπαιο

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν καλύτερος σε ολόκληρο το τουρνουά και επικρατώντας εύκολα με 2-0 σετ (7-5, 6-3) του Κάσπερ Ρουντ, κατέκτησε το ATP Finals του 2022.

Αυτή ήταν η έκτη φορά που ο Νόβακ Τζόκοβιτς φθάνει μέχρι την κορυφή σε ATP Finals και ολοκλήρωσε με εντυπωσιακό τρόπο μία… κουτσουρεμένη για τον ίδιο σεζόν, εξαιτίας των περιορισμών για τον κορωνοϊό, αφού παρέμεινε μέχρι τέλους ανεμβολίαστος.

Στον τελικό του ATP Finals έφθασε πάντως μόνο με νίκες και εκεί δεν δυσκολεύτηκε να “λυγίσει” και τον εξαιρετικό φέτος Ρουντ με 2-0 σετ. Στο πρώτο σετ βρήκε το μπρέικ στο τελευταίο γκέιμ, για να κάνει με 7-5 το 1-0 και στο δεύτερο σετ, έκανε μπρέικ στη δεύτερη ευκαιρία του, για να φθάσει εύκολα μέχρι το 6-3 και το 2-0 στο ματς. Κατέκτησε έτσι το ATP Finals για έκτη φορά στην καριέρα του, ισοφαρίζοντας τον πολυνίκη του θεσμού, Ρόντζερ Φέντερερ.

Δείτε βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση