Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απροειδοποίητη εμφάνιση Κριστιάνο Ρονάλντο στη συνέντευξη Τύπου: «Σταματήστε να ρωτάτε τους συμπαίκτες μου για μένα»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 11:27 Απροειδοποίητη εμφάνιση Κριστιάνο Ρονάλντο στη συνέντευξη Τύπου: «Σταματήστε να ρωτάτε τους συμπαίκτες μου για μένα»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε μία απροειδοποίητη εμφάνιση στη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Πορτογαλίας και είπε δύο… λογάρια στους δημοσιογράφους, πριν την πρεμιέρα της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ 2022.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε να τοποθετηθεί για όλα τα θέματα που τον αφορούν, ζητώντας από τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να ρωτούν τους συμπαίκτες του για εκείνον.

Αρχικά σε ερώτηση που δέχτηκε για τη μεγάλη συνέντευξη που έδωσε, ο Πορτογάλος σταρ είπε: “Το timing είναι πάντα timing. Από την πλευρά σας είναι εύκολο να δείτε πως μπορούμε να διαλέξουμε το timing. Κάποιες φορές γράφετε αλήθειες, κάποιες φορές γράφετε ψέματα. Δεν χρειάζεται να ανησυχώ για το τι πιστεύουν άλλοι. Μιλάω όταν θέλω. Όλοι ξέρουν ποιος είμαι, σε τι πιστεύω”.

Στη συνέχεια δέχτηκε ερώτηση για το περιστατικό με τον Μπρούνο Φερνάντες τονίζοντας: “Είμαι αλεξίσφαιρος, με σιδερένια πανοπλία. Σταματήστε να ρωτάτε τους συμπαίκτες μου για εμένα. Με τον Μπρούνο Φερνάντες παίζαμε, δεν έγινε κάτι. Άργησε να έρθει, είχε καθυστέρηση το αεροπλάνο του και του είπα “με το πλοίο ήρθες;”, αυτό ήταν” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος σούπερ σταρ”.

πηγή: newsit.gr