Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολυμπιακός: Οι επόμενοι προς αποχώρηση μετά τον Βρσάλικο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 22:34 Ολυμπιακός: Οι επόμενοι προς αποχώρηση μετά τον Βρσάλικο

Αρχίζει το ξεσκαρτάρισμα στον Πειραιά

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον Σίμε Βρσάλικο για τη λύση του συμβολαίου του, αφού ήταν φανερό ότι δεν μπορούσε να προσφέρει τα αναμενόμενα, με την εκκαθάριση του ρόστερ να αρχίζει και τον Μίτσελ να έχει τα ονόματα άλλων έξι παικτών στη λίστα με τους υπό παραχώρηση, ενώ υπάρχουν και αυτοί που είναι πιο κοντά στο να φύγουν παρά στο να παραμείνουν.

Ο Κροάτης δεξιός μπακ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι για να κάνει τη διαφορά αλλά τελικά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά. Έτσι, πριν καν έρθει ο Ιανουάριος, οι διοικούντες τους Πειραιώτες φρόντισαν να έρθουν σε συμφωνία μαζί του για να αποχωρήσει. Και έπεται συνέχεια…

 

Όπως αναφέρει και το gazzetta.gr σε σχετικό ρεπορτάζ, οι υπόλοιποι που είναι στη λίστα με τους υπό παραχώρηση είναι οι Πιέρ Κούντε, Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, Ουί Τζο Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Τζος Μπόουλερ και Λεονάρντο Κούτρης. Αν, δηλαδή, πάνε όλα όπως θέλουν οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων, όλοι αυτοί θα φύγουν κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Παράλληλα, υπάρχουν και αυτοί για τους οποίους δεν είναι ακόμη τίποτα σίγουρο, αλλά οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι υπέρ της αποχώρησής τους. Σε αυτή την κατηγορία, λοιπόν, βρίσκονται οι Μαρσέλο και Ντιαντιέ Σαμασέκου.