Παίκτης του NFL πούλησε μια κάρτα Pokemon για 650.000 ευρώ και αποσύρθηκε από τα γήπεδα στα 28

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 11:51 Παίκτης του NFL πούλησε μια κάρτα Pokemon για 650.000 ευρώ και αποσύρθηκε από τα γήπεδα στα 28

Ο παίκτης του NFL, Blake Martinez, αποσύρθηκε στα 28 του χρόνια μόλις δύο εβδομάδες αφού πούλησε μια κάρτα Pokemon για περίπου 650 χιλιάδες ευρώ.

Το εντυπωσιακό ποσό των 650 ευρώ κατάφερε να εισπράξει ο γνωστός παίκτης NFL Blake Martinez από τη δημοπρασίας μιας κάρτας του Illustrator Pikachu.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο ότι η συγκεκριμένη κάρτα θα μπορούσε να αγγίξει στη δημοπρασία ακόμα και το 1.000.000 δολάρια.

Πάντως το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 650.000 ευρώ φαίνεται πως ήταν αρκετό για να οδηγήσει τον παίκτη του NFL στην πρόωρη απόσυρση από την ενεργό δράση και συγκεκριμένα στα 28 του.

Η συγκεκριμένη κάρτα Pokemon η οποία έχει προκαλέσει ιδιαίτερο ντόρο εξαιτίας του ποσού που κατάφερε να δημοπρατηθεί, θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική λόγω της σπανιότητας της, με τους εκτιμητές να τη βαθμολογούν ως 9.5/10 Gem Mint.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση