Μουντιάλ 2022: Αστυνομικός επιβάλλει σε Δανό ρεπόρτερ να αφαιρέσει το περιβραχιόνιο One love

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 14:03 Μουντιάλ 2022: Αστυνομικός επιβάλλει σε Δανό ρεπόρτερ να αφαιρέσει το περιβραχιόνιο One love

Ένας αστυνομικός στο Κατάρ ζήτησε από  Δανό ρεπόρτερ ο οποίος καλύπτει το ρεπορτάζ της Εθνικής ομάδας της χώρας του στο Μουντιάλ 2022, να αφαιρέσει το περιβραχιόνιο του One Love που φορούσε.

Συστάσεις δέχτηκε από την αστυνομία του Κατάρ  Δανός ρεπόρτερ ο οποίος κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ φορούσε το περιβραχιόνιο του One love.

Ο Σκανδιναβός δημοσιογράφος, θέλησε με το συγκεκριμένο περιβραχιόνιο να στηρίξει με τον δικό του τρόπο τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Ακολούθησε ένας διάλογος σε ήπιους τόνους, με τον αστυνομικό να ζητάει να αφαιρεθεί το περιβραχιόνιο και τον Δανό ρεπόρτερ τελικά να υπακούει στη σύσταση.

«Δεν επιτρέπεται να το φοράτε. Αν μπορείτε, αφαιρέστε το», ανέφερε ο αστυνομικός στον ρεπόρτερ.

«Ποιος σας είπε ότι δεν μπορώ να το φοράω; Μήπως αν το κρατάω στο χέρι μου; Σέβομαι που μου το λέτε, αλλά δεν μπορώ να το βγάλω. Γιατί δεν επιτρέπεται να το φοράω; Λόγω των χρωμάτων; Μα, απλά λέει ‘One Love’. Είναι ένδειξη σεβασμού προς όλους», ήταν η απάντηση του ρεπόρτερ.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση