Μουντιάλ 2022: Οπαδός της Σαουδικής Αραβίας περπατούσε 55 μέρες για να να φτάσει στο Κατάρ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 15:09 Μουντιάλ 2022: Οπαδός της Σαουδικής Αραβίας περπατούσε 55 μέρες για να να φτάσει στο Κατάρ

Διέσχισε 1.600 χλμ από την Τζέντα μέχρι την Ντόχα.

O Abdullah Al Salmi, είναι ίσως ο πιο ένθερμος οπαδός της εθνικής ομάδας της Σαουδικής Αραβίας.

Περπάτησε 55 ημέρες και διέσχισε, 1.600 χιλιόμετρα για να φτάσει στη Ντόχα του Κατάρ και να βρεθεί δίπλα στην ομάδα του για το Μουντιάλ του 2022. Έφυγε από την Τζέντα στις 9 Σεπτεμβρίου και έφτασε στη Ντόχα το Σάββατο.

Ο Abdullah Al Salmi συνδύασε το πάθος του για το περπάτημα με το ποδόσφαιρο, σχεδιάζονταν το πιο μεγαλόπνοο σχέδιό του: να διασχίσει 1.600 χλμ μέσα από την αραβική έρημο από την πατρίδα του την Τζέντα στη Σαουδική Αραβία ως τη Ντόχα στο Κατάρ.

«Αντιμετώπισα πολλές δυσκολίες: τον καιρό, την ζέστη, τον ήλιο, τις αμμόλοφους και τα άγρια ζώα. Υπήρχε περιστατικό, που είδα άγριο λύκο να περπατά δίπλα μου» είπε.

«Πάντα ήθελα να βρεθώ σε μία διοργάνωση Παγκοσμίου Κυπέλλου και με το τουρνουά ποδοσφαίρου να διοργανώνεται για πρώτη φορά στον αραβικό κόσμο, ήθελα να σηματοδοτήσω την περίσταση διασχίζοντας με τα πόδια την αραβική χερσόνησο ως ένδειξη αδελφότητας και ενότητας μεταξύ των δύο γειτονικών χωρών,» είπε ο Abdullah Al Salmi.

«Ήθελα να περπατήσω από την Ερυθρά Θάλασσα, από την Τζέντα ως την Ντόχα στον Αραβικό κόλπο. Το περπάτημα μού δίνει μία αίσθηση ελευθερίας και ήθελα να μοιραστώ αυτό το πάθος και την αγάπη με εκατομμύρια των οπαδών που ανέμεναν με αγωνία το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο στην περιοχή» πρόσθεσε.

«Ελπίζω η εθνική μας ομάδα να εμπνευστεί από την διαδρομή μου και να κάνει το καλύτερο στο τουρνουά. Θέλω να δείξω σε όλους ότι τίποτα δεν είναι απίθανο και ότι με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα, μπορείς να κάνεις τα πάντα» είπε.

Πηγή: lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση