Ολυμπιακός: Συνάντηση Μίτσελ με Μαρσέλο – Τι ειπώθηκε

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 12:02 Ολυμπιακός: Συνάντηση Μίτσελ με Μαρσέλο – Τι ειπώθηκε

Ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να λύσει τη συνεργασία του με τον Μαρσέλο, αλλά πρόσφατα υπήρξε συνάντηση του παίκτη με τον Μίτσελ για το μέλλον του στην ομάδα.

Ο Μίτσελ είχε μαζί με τους Καρεμπέ και Ανιγκό επαφή με τον ποδοσφαιριστή, στην οποία και του ξεκαθαρίστηκε, σύμφωνα με τη Sportday ότι: “Όταν είσαι απόλυτα έτοιμος και χρήσιμος για την ομάδα θα σε υπολογίζουμε, μέχρι τότε δεν γίνεται να παίζεις”.

Ο ίδιος ο Μαρσέλο όμως, διεμήνυσαν από την πλευρά του ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί για να ακούσει στη συνέχεια τα εξής: “Σε σεβόμαστε απόλυτα, είσαι σπουδαίος και γι’ αυτό σε απέκτησε ο σύλλογος, αλλά ακόμα δεν είσαι στο σημείο που πρέπει”.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση