Χάνει την Ελβετία ο Νεϊμάρ - Φόβοι ότι θα χάσει τη συνέχεια του Μουντιάλ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 11:28 Χάνει την Ελβετία ο Νεϊμάρ - Φόβοι ότι θα χάσει τη συνέχεια του Μουντιάλ

Ο τραυματισμός του Νεϊμάρ αποδεικνύεται σοβαρός, με τις εξετάσεις του Βραζιλιάνου αστέρα να δείχνουν ότι έχει υποστεί διάστρεμμα και η συμμετοχή στον αγώνα με την Ελβετία για το Μουντιάλ 2022, κρίνεται αμφίβολη.

Σε τεντωμένο σχοινί φαίνεται να κρέμεται η συμμετοχή του Νεϊμάρ στον επόμενο αγώνα της Βραζιλίας με αντίπαλο την Ελβετία.

Ο Νεϊμάρ ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις από τον χθεσινό αγώνα της Βραζιλίας κόντρα στην Ελβετία, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν, διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο.

Πρέπει να περιμένουμε μεταξύ 24 και 48 ωρών για να έχουμε πιό ασφαλή εκτίμηση της σοβαρότητας αυτού του τραυματισμού και της πιθανής μη διαθεσιμότητας του παίκτη», σχολίασε σχετικά ο ιατρός της «σελεσάο», Ροντρίγκο Λασμάρ.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι  μετά από την συνέντευξη Τύπου, ο αρχηγός της Βραζιλίας, αποχώρησε χωλαίνοντας ελαφρά, από το γήπεδο, χωρίς να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, φορώντας ακουστικά στ’ αυτιά και συνοδευόμενος από μέλος της ομοσπονδίας.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση