Μουντιάλ 2022: Οπαδοί διέρρευσαν το κινητό του Μπόριαν – Χιλιάδες απειλητικά μηνύματα από Κροάτες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 13:32 Μουντιάλ 2022: Οπαδοί διέρρευσαν το κινητό του Μπόριαν – Χιλιάδες απειλητικά μηνύματα από Κροάτες

Ο Μίλαν Μπόριαν “πλήρωσε” το γεγονός ότι είναι Κροάτης, αλλά αγωνίζεται με την εθνική ομάδα του Καναδά, με τον Καναδό τερματοφύλακα να μπαίνει στο στόχαστρο των οπαδών της Χρβάτσκα, μετά το μεταξύ τους παιχνίδι για το Μουντιάλ 2022.

Ο Μίλαν Μπόριαν γεννήθηκε στην Κροατία, αλλά λόγω του εμφυλίου στην πρώην Γιουγκοσλαβία μετανάστευσε στον Καναδά.

Εκεί μεγάλωσε κι έγινε Καναδός, με τη μοίρα να τον φέρνει αντιμέτωπο με την πραγματική πατρίδα του στο Μουντιάλ 2022.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μετά την ήττα με 4-1, το τηλέφωνό του διέρρευσε στους Κροάτες οπαδούς, οι οποίοι του έστειλαν χιλιάδες μηνύματα.

«Έχω 2.056 μηνύματα μόνο στο WhatsApp, για να μη μιλήσω για τις κλήσεις. Έλαβα απειλητικά και υβριστικά μηνύματα. Αυτό δείχνει τι άνθρωποι είναι οι συγκεκριμένοι. Είναι μάλλον παιδιά που δεν γνωρίζουν τι έχει συμβεί στο παρελθόν και ξεσπάνε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στους άλλους. Τόσο εγώ, όσο και η γυναίκα μου και η οικογένειά μας περάσαμε δύσκολα το τελευταίο διάστημα. Όμως δεν θα τους επιτρέψω να μου χαλάσουν την εμπειρία του Μουντιάλ. Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, έχω μια όμορφη οικογένεια και ανθρώπους που με αγαπούν», ανέφερε ο τερματοφύλακας του Ερυθρού Αστέρα.

«Οι παίκτες της Κροατίας ήταν κύριοι στη συμπεριφορά τους απέναντί μου. Τους συγχαίρω για τη νίκη και τους εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Εμείς βάλαμε το πρώτο μας γκολ σε Μουντιάλ και τώρα θα διεκδικήσουμε την Πέμπτη και την πρώτη μας νίκη, απέναντι στο Μαρόκο», πρόσθεσε ο 35χρονος ποδοσφαιριστής.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση