Μουντιάλ 2022: Βγαίνουν οι προκρίσεις σε 1ο και 2ο όμιλο, πού θα δείτε τα ματς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 09:24 Μουντιάλ 2022: Βγαίνουν οι προκρίσεις σε 1ο και 2ο όμιλο, πού θα δείτε τα ματς

Η 3η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων στο Μουντιάλ 2022 ξεκινάει το βράδυ της Τρίτης (29.11) και τα πάντα είναι ανοικτά τόσο στον 1ο όσο και στον δεύτερο όμιλο, όπου αυτή τη στιγμή, Ολλανδία και Αγγλία έχουν ένα μικρό προβάδισμα.

Βγαίνουν το βράδυ της Τρίτης (29.11) τα πρώτα «εισιτήρια» για τη φάση των «16» του Μουντιάλ 2022, με την ολοκλήρωση της… δράσης σε 1ο και δεύτερο όμιλο.

Στο πρώτο γκρουπ, η Ολλανδία (4 βαθμούς) αντιμετωπίζει στις 17:00 το αδιάφορο -και χωρίς βαθμό- Κατάρ, ενώ την ίδια ώρα το Εκουαδόρ (επίσης 4 βαθμούς) κοντράρεται με την Σενεγάλη (3 βαθμοί).

Τέσσερις ώρες αργότερα (21:00) θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση στον 2ο όμιλο του Μουντιάλ 2022. Η πρωτοπόρος με 4 βαθμούς, Αγγλία, θα αντιμετωπίσει την Ουαλία, που έχει ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης, έχοντας μόλις 1 βαθμό. Την ίδια στιγμή, το Ιράν (3 βαθμοί) θα παίζει με τις ΗΠΑ (2 βαθμοί).

Θυμίζουμε ότι οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου είναι αυτές που θα πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η 3η αγωνιστική στο Μουντιάλ 2022 ξεκινάει και τα παιχνίδια ανά όμιλο θα διεξάγονται την ίδια ώρα με τον ΑΝΤ1 να ενημερώνει ότι το ένα εξ αυτών θα προβάλλεται από το ελεύθερο κανάλι και το δεύτερο από το antenna.gr, ενώ η παράλληλη μετάδοσή τους από τον ΑΝΤ1+. Το ελεύθερο κανάλι θα παρέχει ενημέρωση και με εικόνα από το άλλο παιχνίδι, σε ότι κρίνεται να υπάρχει ενημέρωση.

Η κατάταξη των ομάδων στη φάση των ομίλων καθορίζεται ως εξής:

1.Βαθμοί που αποκτήθηκαν σε όλους τους αγώνες του ομίλου.

2.Διαφορά τερμάτων σε όλους τους αγώνες του ομίλου.

3.Καλύτερη επίθεση σε όλους τους αγώνες του ομίλου.

4.Πόντοι που αποκτήθηκαν στους αγώνες μεταξύ των ομάδων.

5.Διαφορά τερμάτων στους αγώνες μεταξύ των ομάδων.

6.Καλύτερη επίθεση στους αγώνες μεταξύ των ομάδων.

7.Πόντοι fair play σε όλους τους αγώνες του ομίλου (μόνο μία αφαίρεση μπορεί να εφαρμοστεί σε έναν παίκτη σε έναν αγώνα):

Κίτρινη κάρτα: −1 πόντος;

Έμμεση κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη): −3 πόντοι;

Απευθείας κόκκινη κάρτα: −4 πόντοι;

Κίτρινη κάρτα και απευθείας κόκκινη κάρτα: −5 πόντοι;

8.Κλήρωση.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (29/11) και οι μεταδόσεις

(17:00) ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ – ΣΕΝΕΓΑΛΗ ANT1+ και www.antenna.gr

(17:00) OΛΛΑΝΔΙΑ – ΚΑΤΑΡ ANT1/ ANT1

(21:00) ΟΥΑΛΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ ANT1/ ANT1+

(21:00) ΙΡΑΝ – H.Π.Α. ANT1+ και www.antenna.gr

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση