Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για το ντέρμπι της Basket League

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 15:49 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για το ντέρμπι της Basket League

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο πρώτο “αιώνιο” ντέρμπι της φετινής Basket League και πλέον έγιναν γνωστοί και οι διαιτητές της αναμέτρησης για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου και την τριάδα των διαιτητών θα αποτελούν οι Πιτσίλκας, Κάρδαρης και Θεωνάς.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι “κόκκινοι” και “πράσινοι” θα κοντραριστούν και δεύτερη φορά μέσα στο Δεκέμβριο, αφού στις 30 του μηνός θα γίνει και το πρώτο φετινό τους παιχνίδι για τη Euroleague. Οι δύο ομάδες έχουν ήδη βρεθεί πάντως αντιμέτωπες στο Super Cup, με τον Ολυμπιακό να παίρνει τη νίκη και τον τίτλο.

Οι διαιτητές στην 8η αγωνιστική της Basket League

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου

16:00 Περιστέρι-Ιωνικός Συμεωνίδης, Ξενικάκης, Χατζημπαλίδης

17:00 Απόλλων Πατρών-Κολοσσός Κορομηλάς, Τσολάκος, Γερακίνης

19:15 ΑΕΚ-Προμηθέας Παπαπέτρου, Τσώνος, Μάλαμας

Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου

15:45 Άρης-Λαύριο Τσαρούχα, Πουρσανίδης Κ., Καρπάνος

19:15 Καρδίτσα-ΠΑΟΚ Μάνος, Ζάχαρης, Λουλουδιάδης

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου

19:15 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Πιτσίλκας, Καρδάρης, Θεονάς (Ελευθεριάδης Παν. & Ελευθεριάδης Γ.)

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση