Εκουαδόρ – Σενεγάλη 1-2: Αφιέρωσαν στον Πάπα Μπούπα Ντιόπ την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ 2022

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 19:39 Εκουαδόρ – Σενεγάλη 1-2: Αφιέρωσαν στον Πάπα Μπούπα Ντιόπ την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ 2022

Η Σενεγάλη πήρε τη νίκη που χρειαζόταν κόντρα στο Εκουαδόρ (2-1) και προκρίθηκε -ως δεύτερη από τον 1ο όμιλο- στους “16” του Μουντιάλ 2022. Οι Αφρικανοί αφιέρωσαν την επιτυχία τους στον αείμνηστο, Πάπα Μπούπα Ντιόπ.

Η Σενεγάλη επέστρεψε στους “16” Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά τη νίκη της επί του Εκουαδόρ (2-1). Οι Αφρικανοί πέρασαν στην επόμενη φάση του Μουντιάλ 2022, το πανηγύρισαν, αλλά δεν ξέχασαν τον θρύλο της ομάδας, Πάπα Μπούπα Ντιόπ.

Ο άτυχος πρώην αμυντικός χαφ της Σενεγάλης έφυγε σε ηλικία μόλις 42 ετών, είχε 63 εμφανίσεις και 11 γκολ με την εθνική ομάδα και ήταν από τις “κολώνες” της αφρικανικής ομάδας, στην καλύτερη πορεία της σε Μουντιάλ, το 2002.

Οπαδοί εμφανίστηκαν με το Νο 19 στις φανέλες τους (ήταν το νούμερο του αείμνηστου ποδοσφαιριστή), ο Κουλιμπαλί είχε τον ίδιο αριθμό στο περιβραχιόνιό του, ενώ μετά το λήξη του αγώνα οι ποδοσφαιριστές κράτησαν στα χέρια τους ένα μικρό πανό. Πάνω του ήταν η εικόνα του Ντιόπ και έφερε το μήνυμα: “Το αληθινό λιοντάρι δεν πεθαίνει ποτέ”

Αφιερωμένη στον Πάπα Μπούπα Ντιόπ η πρόκριση της Σενεγάλης!

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση