Μουντιάλ 2022: Αγγλία - Σενεγάλη και Ολλανδία - ΗΠΑ στους «16»! Οι ημέρες και οι ώρες των αγώνων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 23:58 Μουντιάλ 2022: Αγγλία - Σενεγάλη και Ολλανδία - ΗΠΑ στους «16»! Οι ημέρες και οι ώρες των αγώνων

Σχηματίστηκαν τα δυο πρώτα ζευγάρια της φάσης των “16” του Μουντιάλ 2022, μετά την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής σε 1ο και 2ο όμιλο. Οι ομάδες που “χάρηκαν” και οι πρωταγωνιστές.

Η Αγγλία επικράτησε με 3-0 της Ουαλίας και “σφράγισε” την πρόκριση για τους «16» του Μουντιάλ 2022, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σενεγάλη! Η χώρα της Δυτικής Αφρικής νίκησε με 2-1 το Εκουαδόρ και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον πρώτο όμιλο, βρίσκοντας έτσι τα “τρία λιοντάρια” στη διασταύρωση με το δεύτερο γκρουπ.

Όπως αναμενόταν, η πρωτιά στον 1ο όμιλο πήγε στην Ολλανδία. Οι “οράνιε” νίκησαν με 3-0 το απογοητευτικό Κατάρ και θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση τις ΗΠΑ. Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ξεπέρασαν το εμπόδιο του Ιράν (1-0) και έδειξαν ικανές να κάνουν τη… ζημιά στους “οράνιε”.

Κάπως έτσι διαμορφώθηκαν τα δύο πρώτα ζευγάρια των «16» του Μουντιάλ 2022, με το Ολλανδία – ΗΠΑ να είναι το πρώτο ματς των νοκ-άουτ και να ακολουθεί μια ημέρα μετά το Αγγλία-Σενεγάλη.

Στη συνέχεια, ο νικητής του ζευγαριού Ολλανδία – ΗΠΑ θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον πρώτο του τρίτου ομίλου (Πολωνία, Αργεντινή, Σαουδική Αραβία, Μεξικό) με τον δεύτερο του τέταρτου (Γαλλία, Αυστραλία, Δανία, Τυνησία), ενώ ο νικητής του Αγγλία – Σενεγάλη θα παίξει με την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι του πρώτου του τέταρτου ομίλου με τον δεύτερο του τρίτου.

Τα δύο πρώτα ζευγάρια των “16” του Μουντιάλ 2022

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου

17:00 Ολλανδία – ΗΠΑ, (Διεθνές Στάδιο Khalifa, Ντόχα) – ΑΝΤ1 / ΑΝΤ1+

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου

21:00 Αγγλία – Σενεγάλη, (Στάδιο Al-Bayt, Al-Khor) – ΑΝΤ1 / ΑΝΤ1+

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση