Τούρκος σπίκερ του Μουντιάλ απολύθηκε επειδή ανέφερε το όνομα του Χακάν Σουκούρ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022 13:09 Τούρκος σπίκερ του Μουντιάλ απολύθηκε επειδή ανέφερε το όνομα του Χακάν Σουκούρ

Ένας Τούρκος σπίκερ των αγώνων του Μουντιάλ απολύθηκε καθώς έκανε το… λάθος να αναφέρει το όνομα του Χακάν Σουκούρ.

Ο Αλπέρ Μπακιρτσιγκίλ, ο οποίος ήταν στη μετάδοση του αγώνα Μαρόκο-Καναδάς, τόλμησε… μετά το γκολ του Χακίμ Ζίγες στο 4’ να αναφέρει ότι το γρηγορότερο τέρμα στην ιστορία των Μουντιάλ ανήκει από το 2002 στον Τούρκο παλαίμαχο επιθετικό, Χακάν Σουκούρ, ο οποίος είχε πετύχει γκολ στα 11 δευτερόλεπτα.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος απολύθηκε, φυσικά, πριν καν τελειώσει το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, αντικαταστάθηκε από συνάδελφό του στην περιγραφή του αγώνα στο ημίχρονο!

Ποιος ήταν το λάθος του; Δεν έπρεπε καν να αναφέρει το όνομα του Χακάν Σουκούρ. Ο κορυφαίος Τούρκος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο του Ταγίπ Ερντογάν, καθώς έχει κατηγορηθεί πως είχε συμμετοχή στην απόπειρα πραξικοπήματος του 2016.

Από το 2017 έχει φύγει οικογενειακώς για τις ΗΠΑ και διώκεται από την τωρινή κυβέρνηση που έφτασε να τον θεωρεί τρομοκράτη. Μία ανάλογη περίπτωση με τον μπασκετμπολίστα, Ενές Καντέρ.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση