Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σερβία – Ελβετία 2-3: Πρόκριση για τους Ελβετούς μετά από φοβερό ματς με δύο ανατροπές στον 7ο όμιλο του Μουντιάλ 2022

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022 23:18 Σερβία – Ελβετία 2-3: Πρόκριση για τους Ελβετούς μετά από φοβερό ματς με δύο ανατροπές στον 7ο όμιλο του Μουντιάλ 2022

Η Σερβία βρήκε και σκορ πρόκρισης κόντρα στην Ελβετία στην τρίτη αγωνιστική του 7ου ομίλου, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 3-2 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Μουντιάλ 2022.

Η Ελβετία ήταν έτσι αυτή που πήρε το δεύτερο “εισιτήριο” για τους “16” του Μουντιάλ 2022, αφού με 6 βαθμούς άφησε πίσω της και το Καμερούν, παρά τη νίκη του επί της Βραζιλίας στο άλλο ματς του ομίλου.

Οι Ελβετοί ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 20′ με ωραίο σουτ από τον Σακίρι, αλλά η Σερβία κατάφερε να κάνει την ανατροπή μέσα σε λίγα λεπτά, με φοβερή κεφαλιά του Μίτροβις στο 26′ και άψογο πλασέ του Βλάχοβιτς στο 35′. Οι Σέρβοι, που είχαν και δοκάρι με τον Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ, δεν κατάφεραν όμως να κρατήσουν για πολύ το προβάδισμα, αφού ο Εμπολό ισοφάρισε σε 2-2 πριν το ημίχρονο.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους μάλιστα, ο Φρόιλερ πέτυχε και τρίτο γκολ για την Ελβετία, σε μία ακόμη εκπληκτική επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του και με τη δεύτερη ανατροπή του σκορ στον αγώνα, της έδωσε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης.

Αυτό ήταν και το καθοριστικό γκολ για τους Ελβετούς, αφού στη συνέχεια “κυριάρχησε” η ένταση, με τους παίκτες των δύο ομάδων να έρχονται αρκετές φορές σε… αντιπαράθεση. Το σκορ δεν άλλαξε έτσι μέχρι τέλους και η Ελβετία προκρίθηκε ως δεύτερη του 7ου ομίλου.

Η τελική βαθμολογία του 7ου ομίλου

1. Βραζιλία 6 (3-1)

2. Ελβετία 6 (4-3)

3. Σερβία 2 (5-8)

4. Καμερούν 1 (4-4)

","width":136,"height":146}},"regionsAllowed":"GR"}

πηγή: newsit.gr