«Κλείδωσε» το πρώτο ζευγάρι των προημιτελικών: Πότε παίζουν Αργεντινή και Ολλανδία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022 23:36 «Κλείδωσε» το πρώτο ζευγάρι των προημιτελικών: Πότε παίζουν Αργεντινή και Ολλανδία

Με τον Λιονέλ Μέσι να οργιάζει σε άλλο ένα ματς, η Αργεντινή επικράτησε (2-1) της Αυστραλίας, τσεκάροντας το εισιτήριο για τους «8» του Μουντιάλ του Κατάρ.

Η αρμάδα του Λιονέλ Σκαλόνι έκανε το καθήκον της, κλείνοντας… ραντεβού με την Ολλανδία στα προημιτελικά, που υπέταξε με 3-1 τις ΗΠΑ.

Μετά και τα σημερινά αποτελέσματα, το πρώτο ζευγάρι των προημιτελικώμ του Παγκοσμίου Κυπέλλου «κλείδωσε», με την Αλμπισελέστε να διασταυρώνει τα ξίφη της με τους Οράνιε την Παρασκευή (9/12, 21:00) στο Lusail Stadium.

Θυμίζουμε, πως αύριο (4/12) είναι προγραμματισμένα άλλα δύο ματς για τη φάση των «16» του Μουντιάλ, με την Γαλλία να αντιμετωπίζει την Πολωνία και την Αγγλία να κοντράρεται με την Σενεγάλη.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση