Αποκάλυψη Marca για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Στην Αλ Νασρ από την 1η Ιανουαρίου και για δυόμιση χρόνια»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 14:56 Αποκάλυψη Marca για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Στην Αλ Νασρ από την 1η Ιανουαρίου και για δυόμιση χρόνια»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει κάνει καμία αναφορά για το μέλλον του, όντας απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με την Πορτογαλία στο Μουντιάλ 2022.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει επιβεβαιώσει τις επαφές με την Αλ Νασρ, ωστόσο η ισπανική εφημερίδα Marca συνεχίζει τις αποκαλύψεις για το μέλλον του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Νασρ, αποτελώντας παίκτη του ρόστερ της από την 1η Ιανουαρίου 2023.

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου με τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας θα είναι διάρκειας δυόμιση ετών, ενώ όπως είχε αποκαλύψει και πάλι η Marca πριν λίγες ημέρες, οι οικονομικές απολαβές του Κριστιάνο Ρονάλντο θα αγγίξουν τα 200 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση