Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρνήθηκε να προπονηθεί με τους αναπληρωματικούς της Πορτογαλίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 19:09 Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρνήθηκε να προπονηθεί με τους αναπληρωματικούς της Πορτογαλίας

Η… αναστάτωση στην Πορτογαλία συνεχίζεται, μετά την επιλογή του Φερνάντο Σάντος, να αφήσει στον πάγκο τον Κριστιάνο Ρονάλντο, στη μεγάλη νίκη της ομάδας κόντρα στην Ελβετία (6-1) για τους “16” του Μουντιάλ 2022.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Marca”, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρνήθηκε να ακολουθήσει την Τετάρτη (07.12) το πρόγραμμα που έκαναν όσοι παίκτες έπαιξαν ως αλλαγή ή καθόλου στο Πορτογαλία – Ελβετία, για τους “16” του Μουντιάλ 2022.

Ο 37χρονος Πορτογάλος επιθετικός φέρεται να αρνήθηκε να γυμναστεί με τους αναπληρωματικούς και τους.. παγκίτες και αντ’ αυτού έμεινε στο γυμναστήριο για να κάνει αποκατάσταση με τους βασικούς της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Σύμφωνα με το ισπανικό Μέσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε από μόνος του να γυμναστεί με τους βασικούς, χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο Μέσο, η κίνηση αυτή του “CR7” μεταφράζεται ως ένδειξη δυσαρέσκειάς για τον παραγκωνισμό του από τον Φερνάντο Σάντος (σ.σ. πως αρνείται να ακολουθήσει πρόγραμμα αναπληρωματικών).

πηγή: newsit.gr