NBA All Star Game: Συνεχίζεται η «μάχη» Γιάννη Αντετοκούνμπο και Κέβιν Ντουράντ για την πρώτη θέση στην Ανατολή

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 22:23 NBA All Star Game: Συνεχίζεται η «μάχη» Γιάννη Αντετοκούνμπο και Κέβιν Ντουράντ για την πρώτη θέση στην Ανατολή

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δίνει “μάχη” με τον Κέβιν Ντουράντ για την πρώτη θέση στους ψήφους για τη συμμετοχή του All Star Game του NBA, που θα γίνει φέτος στη Γιούτα.

Στη δεύτερη καταμέτρηση ψήφων που έδωσε στη δημοσιότητα το NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει 4.467.306 ψήφους και είναι δεύτερος στην Ανατολή, πίσω μόνο από τον Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος προηγείται για λίγο, με 4.509.238 ψήφους.

Στην πρώτη θέση πάντως, στο σύνολο των ψήφων, βρίσκεται ο Λεμπρόν Τζέιμς στη Δύση, με 4.825.229 ψήφους, ενώ πίσω του είναι ο πρωταθλητής Στεφ Κάρι με 3.901.808 ψήφους.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση