Εκτύπωση αυτής της σελίδας

NBA All Star Game: Τρίτος σε ψήφους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Στην κορυφή ο ΛεΜπρόν Τζέιμς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 14:34 NBA All Star Game: Τρίτος σε ψήφους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Στην κορυφή ο ΛεΜπρόν Τζέιμς

Η ψήφος των φιλάθλων αντιπροσωπεύει το 50% των ψήφων, αυτή των παικτών το 25% και των δημοσιογράφων το υπόλοιπο 25%.

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος βρίσκεται κοντά στο να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην Ιστορία του ΝΒΑ, παραμένει στην κορυφή της προτίμησης των φιλάθλων για το All Star Game, που θα διεξαχθεί στις 19 Φεβρουαρίου στο Σολτ Λέικ Σίτι της Γιούτα, σύμφωνα με τη σχετική κατάταξη.

Τρεις εβδομάδες μετά την έναρξη της ψηφοφορίας, ο «King James» των Λέϊκερς, είναι ο πιο δημοφιλής παίκτης, καθώς έχει συγκεντρώσει την προτίμηση 4.825.229 ψηφοφόρων. Ο Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος είναι πρωταγωνιστής στην «ανάσταση» των Μπρούκλιν Νετς μετά το απογοητευτικό ξεκίνημα στη σεζόν, ακολουθεί με 4.509.238 ψήφους.

Κάτι που σημαίνει, ότι προς το παρόν, είναι οι αρχηγοί των αντίστοιχων ομάδων, στην Δύση και στην Ανατολή, αντίστοιχα.

Ο Τζέιμς, πλησιάζει το πιο πολυπόθητο ρεκόρ της Λίγκας, αυτό του καλύτερου σκόρερ στην Ιστορία, καθώς εάν διατηρήσει τον ρυθμό των 29,1 πόντων κατά μέσο όρο ανά αγώνα, δεν αποκλείεται να ξεπεράσει τον «θρύλο», Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ (38.387 πόντους).

Στην τρίτη θέση των δημοφιλέστερων παικτών, βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τον Ελληνα άσο των Μιλγουόκι Μπακς, να «μετρά» 4.367.306 ψήφους, ερνώ ακολουθεί ο Στεφ Κάρι των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με 3.901.808 ψήφους.

Εάν η σχετική «εικόνα», δεν αλλάξει μέχρι τις 21 Ιανουαρίου, την ημερομηνία λήξης των ψηφοφοριών, ο Λούκα Ντόντσιτς (Ντάλας), ο Νίκολα Γιόκιτς (Ντένβερ) και ο Αντονι Ντέιβις (Λέικερς), θα παραμείνουν πίσω από τους Τζέϊμς και Κάρι στην Δυτική Περιφέρεια, ενώ στην Ανατολική Περιφέρεια, ο Τζέϊσον Τέϊτουμ (Βοστώνη), προηγείται των Τζόελ Εμπίιντ (Φιλαδέλφεια), Κάϊρι Ιρβινγκ (Μπρούκλιν) και Ντόνοβαν Μίτσελ (Κλίβελαντ), πίσω από τους Ντουράντ και Αντετοκούνμπο.

Όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ψήφος των φιλάθλων, αντιπροσωπεύει το 50% των ψήφων, ενώ αυτή των παικτών το 25% και των δημοσιογράφων, το υπόλοιπο 25%.