Γιού Γουάν - Μαρία Σάκκαρη 0-2: Άνετη πρόκριση στον επόμενο γύρο του Australian Open

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 09:52 Γιού Γουάν - Μαρία Σάκκαρη 0-2: Άνετη πρόκριση στον επόμενο γύρο του Australian Open (φωτο Reuters)

Η Μαρία Σάκκαρη είχε μια εύκολη πρεμιέρα στο φετινό Australian Open, επικρατώντας της Γιού Γουάν με 2-0 σετ.

Η Μαρία Σάκκαρη επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, επικράτησε με 6-1, 6-4 της Κινέζας (Νο119 του κόσμου) Γιου Γιουάν και έκλεισε θέση για τις  «64» του Australian Open.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια (Νο.6) συνάντησε αντίσταση μόνο στο δεύτερο σετ, αλλά στη συνέχεια ανέβασε στροφές και με 38 winners έναντι 13 της αντιπάλου της, μπήκε με το δεξί στο πρώτο Grand Slam της σεζόν.

Για τη Σάκκαρη αυτή ήταν η 12η νίκη καριέρας στη διοργάνωση (12-7), ενώ θα βρεθεί για 6η φορά στον 2ο γύρο του τουρνουά.

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο (18.01) την 18χρονη Ρωσίδα, Ντιάνα Σνάιντερ (Νο105 της Παγκόσμιας κατάταξης), η οποία επικράτησε με 2-0 σετ της Κριστίνα Κούτσοβα. Οι δύο αθλήτριες δεν έχουν κοντραριστεί άλλη φορά στο παρελθόν.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση