Ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση της Μπολόνια για Ρέαμπτσουκ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 19:32 Ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση της Μπολόνια για Ρέαμπτσουκ

Η Μπολόνια κατέθεσε πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Όλεγκ Ρέαμπτσουκ με τη μορφή δανεισμού, ωστόσο οι Πειραιώτες απάντησαν αρνητικά, όπως αναφέρουν στην Ιταλία.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η Μπολόνια πρόσφερε ένα μικρό ποσό για ενοίκιο για τον εξάμηνο δανεισμό του Ρέαμπτσουκ και 3,5 εκατομμύρια ευρώ για το καλοκαίρι. Ωστόσο ο Ολυμπιακός απέρριψε την πρόταση.

Από τους ερυθρόλευκους δεν έχει γίνει κάτι γνωστό, ενώ οι Ιταλοί φαίνεται να εξακολουθούν να επιμένουν για τον 25χρονο αμυντικό.

Στην Ιταλία υποστηρίζουν πως η Μπολόνια εξετάζει και άλλες λύσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας, μεταξύ των οποίων φέρεται να είναι αυτή του Λάτο.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση