Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εντυπωσίασε στην επιστροφή του στο Australian Open

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 16:03 Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εντυπωσίασε στην επιστροφή του στο Australian Open

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επέστρεψε ύστερα από δύο χρόνια στο Australian Open και τα πήγε περίφημα στο πρώτο του παιχνίδι στη Μελβούρνη.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κόντρα στον Ισπανό Καρμπάλες Μπαένα και με νίκη 3-0 σετ (6-3, 6-4. 6-0) πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του Australian Open.

Ο κορυφαίος Σέρβος τενίστας συνάντησε αντίσταση μόνο στα δύο πρώτα σετ από τον αντίπαλο του, ενώ όταν άρχισε να βρίσκει ρυθμό, απέδειξε γιατί θεωρείται το μεγάλο φαβορί για τίτλο στη Μελβούρνη. 

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έδωσε μία φοβερή παράσταση στο τρίτο σετ, το οποίο κατέκτησε χωρίς να χάσει καν γκέιμ (6-0)!

Πλέον ο 35χρονος τενίστας στρέφει την προσοχή του στον δεύτερο γύρο του Australian Open (σ.σ. επόμενος αντίπαλος ο Αμερικανός Μακένζι Μακντόναλντ), έχοντας έναν και μόνο στόχο στη Μελβούρνη, την κατάκτηση του τίτλου και την ισοφάριση των 22 τίτλων του Ράφα Ναδάλ.

Πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση