Ο Παναθηναϊκός βραβεύει και τον Μάρκους Μπεργκ στο ματς με τον ΠΑΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 17:43 Ο Παναθηναϊκός βραβεύει και τον Μάρκους Μπεργκ στο ματς με τον ΠΑΟΚ

Τα παλιά μεγάλα “κανόνια” του Παναθηναϊκού θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου. Μετά τον Τζιμπρίλ Σισέ, το “τριφύλλι” θα βραβεύσει και τον Μάρκους Μπεργκ, στο κυριακάτικο (22.01) ματς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ο Μάρκους Μπεργκ θα πατήσει και πάλι τον αγωνιστικό χώρο του “Απ. Νικολαΐδης”, στο προσεχές εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, για την 19η αγωνιστική της Super League (22.01 / 19:30).

Θυμίζουμε ότι σε όλα τα εντός έδρας ματς φέτος βραβεύονται ποδοσφαιριστές που τα ονόματά τους βρίσκονται γραμμένα στη φετινή φανέλα του Παναθηναϊκού, η οποία είναι αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την δημιουργία της Λεωφόρου.

Έτσι, οι φίλοι του Παναθηναϊκού που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα της Λεωφόρου θα δουν και πάλι από κοντά δυο μεγάλους “Killer” της ομάδας, αφού εκτός του Μάρκους Μπεργκ, θα βραβευτεί και ο Τζιμπρίλ Σισέ.

πηγή: Newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση