Ολυμπιακός: Νέα δημοσιεύματα για το μέλλον του Μαρσέλο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 18:55 Ολυμπιακός: Νέα δημοσιεύματα για το μέλλον του Μαρσέλο

Δεν σταματάνε τα “σενάρια”, σχετικά με το μέλλον του Μαρσέλο. Τα ξένα δημοσιεύματα στέλνουν τον Βραζιλιάνο μπακ σε… άλλες πολιτείες και μακριά από τον Ολυμπιακό.

Ο Μαρσέλο του Ολυμπιακού εμφανίστηκε -σύμφωνα με το περιοδικό «Don Balon»- να έχει πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS και στους Λος Αντζελες Γκάλαξι. Μάλιστα, το ισπανικό δημοσίευμα ανέφερε πως ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα μετακομίσει το καλοκαίρι στην ομάδα των ΗΠΑ και πως οι ανακοινώσεις θα γίνουν άμεσα.

Τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Μαρσελο έχουν αρχίσει εδώ και καιρό (σ.σ. κάποια τον έστελναν στην νέα ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο), ενώ σύμφωνα με τα τελευταία “σενάρια” από την Βραζιλία, στο… κάδρο υπάρχει και η Φλουμνένσε.

«Ο Μαρσέλο είναι παιδί της Φλουμινένσε. Οι άνθρωποι της ομάδας της Λαραντζέιρας, όταν έμαθαν ότι ο Μαρσέλο θα μπορούσε να μείνει ελεύθερος στην επόμενη μεταγραφική περίοδο (σ.σ καλοκαίρι), ενθουσιάστηκαν. Θα ήταν πολύ καλό για τον σύλλογο να έχει έναν παίκτη σαν τον Μαρσέλο, ο οποίος μπορεί ακόμα να βοηθήσει στο γήπεδο και να προσφέρει πολύτιμες λύσεις. Μάλιστα, οι άνθρωποι της Φλουμινένσε βρίσκονται σε επαφή με την πλευρά του έμπειρου άσου», αναφέρουν μεταξύ άλλων στην Λατινική Αμερική για τον Βραζιλιάνο άσο του Ολυμπιακού.

Να αναφέρουμε ότι η Φλουμινένσε δεν είναι η μοναδική ομάδα από την Βραζιλία, για την οποία έχει γραφτεί το όνομα του Μαρσέλο. Πρόσφατα, ακούστηκε το ονόματα της Κορίνθιας, ενώ στο παρελθόν είχε γραφτεί και για την Φλαμένγκο.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση