Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποκλεισμός - σοκ για το Ράφα Ναδάλ στο Australian Open! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 10:57 Αποκλεισμός - σοκ για το Ράφα Ναδάλ στο Australian Open! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ράφα Ναδάλ γνώρισε την ήττα από τον Μακένζι ΜακΝτόναλντ και αποκλείστηκε στο δεύτερο γύρο του Australian Open. Πρώτη φορά μένει εκτός τόσο νωρίς ο Ισπανός τενίστας.

Αποκλεισμός - σοκ για τον Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός τενίστας ηττήθηκε από τον MακΚένζι ΜακΝτόναλντ με 3-0 σετ (6-4, 6-4, 7-5) και αποχαιρέτησε το Australian Open. Το Νο63 του κόσμου πέταξε εκτός διοργάνωσης τον περσινό πρωταθλητή και έτσι το πρώτο φετινό grand slam θα έχει νέο κάτοχο του τίτλου! Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του Ισπανού τενίστα που μένει εκτός από τη διοργάνωση στο δεύτερο γύρο.

Ο ΜακΝτόναλντ ήταν εξαιρετικός σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και κατάφερε να φθάσει στην μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του. Ο Ναδάλ, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ ψηλά στο αριστερό του πόδι και κάλεσε τον γιατρό του αγώνα. Ακολούθησε ιατρικό time out εκτός γηπέδου. Ο 36χρονος τενίστας αποφάσισε να μην εγκαταλείψει, αν και είναι πρόβλημα στην κίνησή του και να παλέψει για το θαύμα. Δεν τα κατάφερε. Έτσι ο Αμερικανός πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του Australian Open.

 

 

Ο Ναδάλ γνώρισε την αποθέωση μετά τη λήξη του αγώνα, που μάλλον είναι και η τελευταία του «παράσταση» στη Μελβούρνη. 

 

 

Επόμενος αντίπαλος για τον ΜακΝτόναλντ ο νικητής του αγώνα Νισιόκα - Σβρσίνα.

Πηγή: sportal.gr