Australian Open: Αποκλείστηκαν Ζβέρεφ, Φριτζ και Ρουντ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 12:09 Australian Open: Αποκλείστηκαν Ζβέρεφ, Φριτζ και Ρουντ

Οι εκπλήξεις δεν έχουν τέλος στο Australian Open. Μετά τον Ράφα Ναδάλ, αποκλείστηκαν πρόωρα και οι Ζβέρεφ, Φριτζ και Ρουντ.

Η τέταρτη ημέρα του Australian Open περιλάμβανε αναπάντεχους αποκλεισμούς. Ο πρώτος που είδε την πόρτα της εξόδου ήταν ο Κάσπερ Ρουντ.

Ο Νορβηγός τενίστας, No. 3 στην παγκόσμια κατάταξη, γνώρισε την ήττα από τον Αμερικανό, Τζένσον Μπρούκσμπι (Νο 39 στον κόσμο) με 6-3, 7-5, 6-7 (4/7) και 6-2. Ο 24χρονος Ρούουντ, που πέρυσι ήταν φιναλίστ σε δύο γκραν σλαμ (Ρολάν Γκαρός και US Open) δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα παρά τη σκληρή μάχη με τον αντίπαλο του.

Ακολούθησε ο αποκλεισμός του Τέιλορ Φριτζ. To Νο.9 της παγκόσμιας κατάταξης ηττήθηκε με 3-2 σετ από τον Αλεξέι Ποπίριν (Νο.113) και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Τελευταίος αναπάντεχος αποκλεισμός ήταν αυτός του Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Ο Γερμανός τενίστας, No.13 στην παγκόσμια κατάταξη, ηττήθηκε από τον Αμερικανό Μο (Νο. 107) με 3-1, δείχνοντας ότι δεν έχει βρει ακόμα τον παλιό του καλό εαυτό μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Roland Garros.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση