Καθηλωτική εξομολόγηση από τον Λίνγκαρντ: «Έπινα για να απαλύνω τον πόνο από τις προσβολές»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 19:45 Καθηλωτική εξομολόγηση από τον Λίνγκαρντ: «Έπινα για να απαλύνω τον πόνο από τις προσβολές»

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν της Νότιγχαμ Φόρεστ, Τζέσε Λίνγκαρντ, αποκάλυψε ότι έπινε αλκοόλ κάθε βράδυ, για να αντιμετωπίσει τα ψυχολογικά του προβλήματα.

Ο Λίνγκαρντ θεωρήθηκε πριν μερικά χρόνια το μεγαλύτερο ταλέντο της Αγγλίας, αλλά η απόδοσή του “έπεσε” κατακόρυφα από ένα σημείο και μετά και ο ίδιος εξήγησε πλέον όσα συνέβαιναν εκείνη την περίοδο. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι επηρεάστηκε από τη “σκληρή” κριτική εναντίον του, αλλά και από την κατάθλιψη της μητέρας του, που τον έκανε υπεύθυνο για τα αδέρφια του.

Η εξομολόγηση του Λίνγκαρντ

«Έπινα πριν πάω στο κρεβάτι, είχα ένα τελευταίο βραδινό ποτό. Κοιτάω τώρα πίσω και σκέφτομαι τι έκανα; Αλλά χρειαζόμουν κάτι για να προσπαθήσω να απαλύνω τον πόνο. Προσπαθούσα να ξεχάσω ότι συνέβαινε. Αλλά το έκανε δέκα φορές χειρότερα.

Δέχεσαι αυτή την τόσο πολλή προσβολή και ήμουν ήδη αρκετά επηρεασμένος και ταυτόχρονα έπρεπε να παίξω καλά. Περνάω ήδη πράγματα για τα οποία δεν ξέρεις. Ένιωσα ότι ο κόσμος ήταν στους ώμους μου».

Για την κατάθλιψη της μητέρας του: «Η κατάθλιψη ήταν τόσο κακή που δεν μπορούσε πραγματικά να ανταπεξέλθει και έπρεπε να φύγει και να ζητήσει βοήθεια. Αλλά αφήνοντάς με, με τη μικρή μου αδερφή που ήταν 11 ετών τότε και τον μικρό μου αδερφό που ήταν 15 ετών, ήταν δύσκολο για μένα, καθώς εξακολουθούσα να περνώ και τα δικά μου πράγματα.

Οπότε δεν ήμουν πραγματικά ο μεγάλος αδερφός που ήθελαν εκείνη την εποχή. Πάντα είχαν πλάκα, ήταν χαμογελαστοί, ενώ ο Χέσε περνούσε τα δικά μου πράγματα, οπότε ήμουν σε αυτόματο πιλότο. Απλώς δεν ήμουν εκεί, ψυχικά δεν ήμουν εκεί. Ήμουν στο γήπεδο αλλά δεν ήθελα να είμαι στο γήπεδο, δεν ήθελα να παίξω. Δεν ήθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο, δεν θα το είχα εγκαταλείψει ποτέ, αλλά χρειαζόμουν ένα διάλειμμα».

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση