Γιάννης Αντετοκούνμπο για αρχηγός! Ξεπέρασε τον Κέβιν Ντουράντ στις ψήφους για το All Star Game του NBA

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 21:20 Γιάννης Αντετοκούνμπο για αρχηγός! Ξεπέρασε τον Κέβιν Ντουράντ στις ψήφους για το All Star Game του NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται εκτός δράσης τις τελευταίες ημέρες, αλλά συνεχίζει να “σαρώνει” στην ψηφοφορία για το All Star Game του NBA.

Στην τρίτη καταμέτρηση των ψήφων μάλιστα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεπέρασε για πρώτη φορά τον Κέβιν Ντουράντ και είναι πρώτος στην Ανατολή, γεγονός που αν διατηρηθεί μέχρι τέλους, θα τον μετατρέψει σε αρχηγό της μίας ομάδας του All Star Game του NBA.

Ο Greek Freak έφθασε τις 5.970.196 ψήφους και άφησε πίσω του τον Κέβιν Ντουράντ με 5.838.182 ψήφους, ενώ πρώτος σε ολόκληρη την ψηφοφορία παραμένει ο Λεμπρόν Τζέιμς με 6.506.682 ψήφους.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση