Ο Άρης ζήτησε Έλληνα διαιτητή στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 22:36 Ο Άρης ζήτησε Έλληνα διαιτητή στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδας

Ο Άρης είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδας και μετά το τέλος της αναμέτρησης “επιτέθηκε” με επίσημη ανακοίνωση στην ΚΕΔ.

Από την ΠΑΕ Άρης δεν έμειναν όμως εκεί και έστειλαν επιστολή προς τον αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ, με την οποία και ζητούν να οριστεί Έλληνας διαιτητής στον αγώνα ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες θα “παλέψουν” για την πρόκριση στα ημιτελικά στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και οι “κίτρινοι” εξέφρασαν την επιθυμία να μην υπάρξει ορισμός ξένου διαιτητή, όπως στο πρώτο παιχνίδι, αλλά να διευθύνει τον αγώνα Έλληνας, εξαιρώντας όμως τον Τάσο Παπαπέτρου.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση