Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Ρέτσο ενόψει Ατρομήτου, συνεχίζονται οι ενοχλήσεις των Χουάνγκ και Σαμασέκου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 17:10 Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Ρέτσο ενόψει Ατρομήτου, συνεχίζονται οι ενοχλήσεις των Χουάνγκ και Σαμασέκου

Ο Παναγιώτης Ρέτσος ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού και δεν αποκλείεται να βρεθεί εκτός αποστολής για το ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (22/1, 20.30).

Ο Παναγιώτης Ρέτσος δεν κατάφερε να βγαλει ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης του Ολυμπιακού, αποχωρώντας με ενοχλήσεις, γεγονός που πιθανότατα τον θέτει εκτός αποστολής για το ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, αλλά και πιθανότατα για την ρεβάνς Κυπέλλου με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Την ίδια στιγμή, οι Χουάνγκ Ινμπόμ, Ντιαντιέ Σαμασέκου και Μάριος Βρουσάι, εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις που αποκόμισαν από την αναμέτρηση με τον Άρη και έτσι η συμμετοχή τους στην αποστολή είναι στον… αέρα.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση