ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 1-0: Φινάλε με νίκη και προσπέραση

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 19:03 ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 1-0: Φινάλε με νίκη και προσπέραση

Ο ΟΦΗ επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης (1-0) μέσα στο “Γεντί Κουλέ”, σε ματς για την 19η αγωνιστική στη Super League και προσπέρασε τους Αρκάδες στην βαθμολογία του πρωταθλήματος. Στο 89′ το τέρμα που έκρινε το “τρίποντο”.

Με τη νίκη του επί του Αστέρα Τρίπολης (1-0), ο ΟΦΗ έφτασε τους 19 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στο +1 από την ομάδα της Αρκαδίας.

Ο ΟΦΗ έβγαλε περισσότερη… ενέργεια στο ξεκίνημα του αγώνα από τον Αστέρα Τρίπολης και ήταν η ομάδα που έδειχνε να πιέζει περισσότερο για κάποιο γκολ. Η συνέχεια όμως ανήκε στους Αρκάδες. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πλησίασαν στο να ανοίξουν το σκορ με τους Μπαράλες (13′, 24′) και Μπερτόγλιο (22′). Οι γηπεδούχοι έδειξαν να βγάζουν… αντίδραση, μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους (ο Ντίκο δεν πρόλαβε την σέντρα του Τοράλ στο 34′), με τους παίκτες του Άκη Μάντζιου -πάντως- να έχουν το… πάνω χέρι, αλλά να μην φτιάχνουν τη “μεγάλη” φάση.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε πολύ καλύτερο ρυθμό, με τον ΟΦΗ να έχει βελτιωμένη εικόνα και να πιέζει για το γκολ, έχοντας σημαντική στιγμή για να το πετύχει στο 48′ με τον Ντίκο. Ο Αστέρας Τρίπολης δέχθηκε πίεση στα καρέ του και στο 79′ είδε το σουτ του Λάρσον να στέλνει την μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί “Γ” της εστίας του.

Τελικά, στο 89′ οι γηπεδούχοι έφτασαν στον στόχο τους! Μετά από εκτέλεση φάουλ του Λάρσον, ο Περέα έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Αρκάδων, για το τελικό 1-0 υπέρ του ΟΦΗ.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση