Άρης – Βόλος 3-0: Χατ-τρικ ο Μάνου Γκαρθία και προσπέραση

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 22:00 Άρης – Βόλος 3-0: Χατ-τρικ ο Μάνου Γκαρθία και προσπέραση

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μάνου Γκαρθία, ο Άρης “ξέσπασε” στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα του με τον Βόλο και νίκησε με 3-0 μέσα στο “Βικελίδης”, σε ματς για την 19η αγωνιστική στη Super League. Προσπέρασαν οι Θεσσαλονικείς τους φιλοξενούμενους στη βαθμολογία.

Ο Βόλος έδειξε για ένα ημίχρονο ικανός να πάρει τουλάχιστον το βαθμό στην αναμέτρηση με τον Άρη, αλλά οι Θεσσαλονικείς “γκάζωσαν” στην επανάληψη και έφτασαν στο 3-0 με τον Μάνου Γκαρθία να σημειώνει όλα τους τα γκολ! Έτσι, οι “κίτρινοι” έφτασαν τους 31 βαθμούς και προσπέρασαν την ομάδα της Μαγνησίας (+2).

Το δεύτερο μέρος όμως ξεκίνησε ιδανικά για τον Άρη, αφού μόλις στο 47′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Κάθετη του Μαντσίνι, ο Μανού Γκαρθία βγήκε από τα δεξιά, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με πλασέ -από κοντά- έκανε το 1-0 και στη συνέχεια σήκωσε στον αέρα τη φανέλα για τον Άλκη Καμπανό!

Ο Βόλος έδειξε διάθεση να πάρει επιθετικές πρωτοβουλίες, αλλά ο Άρης βρήκε τους χώρους και “χτύπησε” και πάλι, φτάνοντας στο 2-0. Ο Μάνου Γκαρθία πήρε την πάσα -αυτή την φορά από τον Ματέο Γκαρσία- και αφού συνέκλινε από τα αριστερά, εκτέλεσε τον Κλείμαν με συρτό σουτ στο 60′.

Το… πάρτι του Άρη και του Μάνου Γκαρθία ολοκληρώθηκε στο 74′, με τον Ισπανό επιθετικό να διαμορφώνει το τελικό 3-0 με τρομερό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση