Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παναθηναϊκός: Το επικείμενο deal με Άρη για Ντάνιελ Μαντσίνι θα ξεπεράσει τα 5 εκατ. ευρώ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 10:03 Παναθηναϊκός: Το επικείμενο deal με Άρη για Ντάνιελ Μαντσίνι θα ξεπεράσει τα 5 εκατ. ευρώ

Ο Παναθηναϊκός “φόρτσαρε” για να αποκτήσει τον Ντάνιελ Μαντσίνι από τον Άρη και εμφανίζεται μια… ανάσα από αυτή τη σημαντική μετεγγραφή, το συνολικό ύψος της οποίας αναμένεται να ξεπεράσει τα 5 εκατ. ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός είναι πλέον μία… ανάσα από την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Ντάνιελ Μαντσίνι από τον Άρη και να κάνει έτσι μια… ποιοτική ένεση στο ρόστερ του. Η πρόταση του «τριφυλλιού» φαίνεται πως ήταν αυτή που κάλυψε τα “θέλω” των Θεσσαλονικέων σε σχέση με όποιο άλλο ενδιαφέρον είχε προκύψει.

Η μετεγγραφή του Αργεντινού δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί ακόμη κι εντός της Τετάρτης (25.01). Όπως φαίνεται, μεγάλο ρόλο στο επικείμενο deal έπαιξε η απευθείας επικοινωνία που είχε τα τελευταία 24ωρα ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος με τον πρόεδρο του Άρη Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο Παναθηναϊκός έχει προτείνει 2,1 εκατ. ευρώ στον Άρη για την απόκτηση του Μαντσίνι, με τον Άρη να αξιώνει 2,5 εκατ. ευρώ. Η… απόσταση 400.000 ευρώ (επί της ουσίας το ποσοστό μεταπώλησης 20%, που έχει διατηρήσει η Μπορντό) δεν φαντάζει ικανή να “χαλάσει” τη συμφωνία.

Οι… διευκρινίσεις για το συγκεκριμένο ποσό πιθανότατα θα τελειώσουν την Τετάρτη. Η πλευρά του Μαντσίνι είναι σύμφωνη με το συμβόλαιο 3,5 ετών που προσφέρει ο Παναθηναϊκός, με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν (με τα μπόνους) τις 700.000 ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι το ποσό που θα λάβει ο Μαντσίνι εφόσον ολοκληρωθεί πλέον η μετακίνησή του, σ’ αυτά τα 3,5 χρόνια θα αγγίξει τα 2,5 εκατ. ευρώ (2.450.000) “καθαρά”. Με την εφορία, το όλο ποσό ανεβαίνει πάνω απ’ τα 3,1 εκατ. ευρώ, ενώ αν προστεθούν και τα χρήματα που θα καταβληθούν στον Άρη το τελικό σύνολο της μετεγγραφής του Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό, θα ξεπεράσει τα 5 εκατ. ευρώ!

Πηγή: newsit.gr